Parmalindad laxfilé

Här bjuder jag på ett GI-recept.

 

Ingredienser:

                              4 st laxfiléer
                              ca 80g parmesanost (el. Liknande)
                              8 skivor lufttorkad skinka
                              salt & peppar

 
Currysås:

                              1 pkt gräddfil
                              1 msk curry
                              1 msk dill (kan uteslutas)

 
Tillbehör:
Rivna morötter, currysås, Kokt potatis.

 
Sätt ugnen på 175 grader.

  1. Koka potatisen.

  2. Skala och riv morötterna.

  3. Skär ett snitt i varje filé och fyll dem med parmesanost.

  4. Linda två skivor skinka runt varje laxfilé och fäst med en tandpetare eller lägg skarven nedåt.

  5. Grädda i ugn i ca 10-15 minuter.

  6. Blanda alla ingredienser till currysåsen i en skål.


    Smaklig måltid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0